Mo’ Mo’ Kitchen & Bar Sorrento

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Mo’ Mo’ Kitchen & Bar Sorrento

Piazza Sant’Antonino 16
80067 Sorrento (NA) - Italy

tel: +39 081 359 75 55

emal: info@momosorrento.it

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Enjoy the coast
P.iva: 06451541210 Privacy Policy About Cookies Endesia Web agency Napoli

Mediterranean Tradition

Mo' Mo' Restaurant is the ideal place to spend moments of pleasant relaxation to discover the aromas and flavors of Sorrento and Mediterranean cuisine.

With love, passion and dedication we offer a revisited gastronomy, traditional for the quality of ingredients and raw materials, modern for lightness and combinations.

In the rich menu of the restaurant you can opt for a wide choice of dishes that satisfy even the most discerning palates. We offer real wine and food routes among dishes sought after to each of which we recommend to associate a different wine. In them our kitchen is fully realized through the expert and creative hands of our chef.

Mo' Mo' is also a bar where you can enjoy a special breakfast, with biscuits and croissants that will make your awakening even sweeter!

Cena con il mio futuro marito

Era una serata come tante se non fosse che il mio futuro marito abbia deciso di fermarsi in questo locale all'apparenza modaiolo ma di sostanza tradizionale.... siamo stati accolti benissimo dallo staff, abbiamo degustato dapprima un aperitivo presentato diversamente dal solito poi abbiamo deciso di cenare e ciò che mi ha colpita é stato il baccalà in tempura e la carne con i funghi... secondo me ciò che li rende unici è che ciò che ti presentano non è scontato tutto una ricerca di sapori.... la forma come la sostanza fanno parte dell'ingegno umano abbinato alla cucina è semplicemente un capolavoro.... menomale che c eravate voi.... complimenti vivissimi alla cucina è a tutto lo staff e a chi ha pensato e realizzato questo locale.... lo consiglio vivamente

Nunzia D

Quality of products
and professional service

Local flavors
reinterpreted by the chef

 di